Activiteiten en evementen aanmelden

Hoewel het hoogtepunt in het weekeinde van 3-4-5 augustus ligt, zal dit jaar voor het eerst de 'We are' - pride in Amsterdam een hele week duren. Naast de gebruikelijke feesten en de botenparade zal er ook een filmfestival worden georgansieerd, zijn er symposia, culturele evenementen en sportwedstrijden.

De doelstelling van de organisatie is om een breed festival te presenteren.

Om dat mogelijk te maken worden organisaties opgeroepen activiteiten die passen binnen de week van de gay-pride 'We are' aan te melden bij de organisatie. Het gaat dan om sportwedstrijden, tentoonstellingen, debatten, symposia, culturele evenementen, (thema)-feesten, et cetera.

Er zal aan een aantal eisen moeten worden voldaan:
- activiteit of evenement vindt plaats van maandag 30 juli tot en met zondag 5 augustus
- voor commerciële activiteiten zal een bijdrage worden gevraagd als bijdrage in de communicatie- en pr-kosten
- de activiteit of het evenement moet gericht zijn op of vertrekken vanuit de doelgroep van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en/of transgenders

Indien de activiteit en/of evenement past binnen het concept van de gay-pride dan zullen de organisatoren worden aangemerkt als partners van Pro Gay en onder voorwaarden gebruik mogen maken van het logo 'We are'. Tevens worden de activiteiten en evenementen opgenomen in programma's van de pride-week.

Wil je activiteiten en/of evenement aanmelden bij de organisatie stuur dan een e-mail naar info@weareproud.nl met daarin de omschrijving, locatie, doelgroep, doelstelling, datum, tijstippen, contact gegevens en andere relevante informatie. Er zal vervolgens contact worden opgenomen. Doe dit voor 1 juli a.s.

Het gaat dan om sportwedstrijden, culturele evenementen, inhoudelijke activiteiten, e.d. Organisatoren van feesten en horeca worden apart benaderd en kunnen op een later moment hun programmering doorgeven.