Herinnering: Meld voor 1 juni je activiteit aan!

Herinnering: Meld voor 1 juni je activiteit aan!

Dagelijks verschijnen er nieuwe activiteiten op onze site weareproud.nl

Daar zijn we blij mee, want hoe sneller je je activiteit aanmeldt, des te langer heeft deze exposure op dé website van de Amsterdam Gay Pride.

Organiseer je een feest, cultureel uitje, voorstelling, tentoonstelling, sportevent of een andere mooie activiteit tijdens de pride en heb je je deze nog niet aangemeld, doe dit dan in elk geval voor 1 juni, want dan is de deadline voor het programmaboekje (oplage 70.000 stuks).

Meld je event aan via de knop 'aanmelden activiteit' op weareproud.nl

In het programmaboekje is beperkt ruimte. Daarom nemen we  de basisgegevens van je activiteit, te weten 'wie, wat, waar' standaard op. Wil je meer informatie kwijt, dan bestaat de mogelijkheid om eenvoudig via IDEAL een aantal regels bij te kopen.

Wil je gebruik maken van een gratis doventolk tijdens je event, lees dan ook de volgende alinea.

We kijken uit naar je aanmelding!

Maak je activiteit gratis toegankelijk voor doven en slechthorenden

Net als voorgaande jaren werken ProGay, RozeGebaar.nl en Eureka!Communicatie samen om zo veel mogelijk activiteiten ook toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden.

RozeGebaar.nl, de gemeenschap van lesbische, homo en biseksuele doven en slechthorenden van het COC wil dit jaar extra uitpakken door op podia, bij filmvertoningen, lezingen, rondleidingen en debatten kosteloos tolken Nederlandse gebarentaal, muziektolken of schrijftolken in te zetten.

Wil je je activiteit toegankelijk maken voor deze doelgroep, meld je activiteit en gegevens dan niet alleen aan via weareproud.nl, maar ook aan via info@rozegebaar.nl en wij zorgen ervoor dat jouw activiteit toegankelijk wordt gemaakt!