ProGay biedt kantoorplekken aan

Stichting ProGay heeft in november 2010 een nieuw kantoor betrokken aan de Reguliersdwarsstraat en biedt per 1 april kantoorplekken aan. De voorkeur gaat uit naar roze initiatieven zodat het kantoor tevens als broedplaats kan gaan fungeren.

Voor een paste bureauplek betaal je €550,- ex BTW per maand. Ook kan je ervoor kiezen om een flexplek te huren. Een flexplek voor twee dagen in de week kost € 275,- ex BTW per maand. Een bureauplek is meer dan een bureau, je krijgt ook toegang tot draadloos internet, elektriciteit, eventueel een vaste telefoonaansluiting en een grote plank in een kast. Je kunt gebruik maken van de apparatuur in de keuken. Verder kun je in overleg met ProGay ook in het weekend of avonden gebruik maken van de ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld in de avonden vergaderingen houden.

Is dit iets voor jou? Of ken je een roze organisatie die op zoek is naar een werkplek? Mail dan naar info@progay.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen op Reguliersdwarsstraat 121.