Lekker met BNN's Coen en Sander op een roze wolk

HOMO 100 TRADITIEGETROUW OPWARMER VOOR GAY PRIDE

afbeelding Coen en SanderDe leren broeken kunnen weer uit de kast getrokken worden! BNN-dj’s Coen en Sander duiken ook dit jaar vol in het Amsterdam Gay Pride weekend. Op vrijdag 6 augustus presenteren Coen en Sander op 3FM de ontknoping van de Homo 100 vanaf het Rembrandtplein in Amsterdam. Op zaterdag 7 augustus varen de mannen met hun BNN-boot mee met de Canal Parade tijdens de Amsterdam Gay Pride. Het thema van de BNN-boot is dit jaar Oud Hollandsch Homofestijn. Danny de Munk, Willeke Alberti en Nick & Simon zorgen voor de blije gaytunes aan boord.

Tijdens de ontknoping van de Homo 100 op vrijdag 6 augustus doen Coen en Sander verslag van alle gebeurtenissen op het Rembrandtplein, waar op dat moment het feest van het Amsterdam Gay Pride Weekend van start gaat. Er wordt gerepeteerd voor de Mister Gay verkiezing en er zijn optredens van onder andere Nikki, Sieneke en de Eurostars. De roze radiovrienden hebben er zin in. Coen: ‘Het is elk jaar een groot feest dat ik zeker niet wil missen. Deze keer belooft het vanuit BNN nog groter te worden dan vorige edities. Ik kan niet wachten!’ Sander: ‘De Gay Pride is één van de leukste feestjes van Nederland. Mijn roze pakkie hangt al klaar!’.

Of Abba, Pet Shop Boys en Village People nog in de roze hitlijst staan beslist het publiek door een top 3 samen te stellen op homo100.nl.
De Coen en Sander Show is elke werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM, behalve op vrijdag, dan is het programma tot 18.00 uur. De Homo 100 is een initiatief van Coen en Sander en dit jaar voor de vierde keer te beluisteren op 3FM.