Inschrijvingen Rowingpride geopend

Promotieflyer Rowingpride met afbeelding Mark LeiteRoeien is dit jaar ook een onderdeel van de sportdag van de Gaypride op vrijdag 6 augustus. Dit is daarom een mooie kans om kennis te maken met deze geweldige buitensport.

Ervaren roeiers zullen een roeitocht maken door de grachten en voor niet roeiers wordt er een speciale clinic georganiseerd om kennis te maken met het roeien. Dus voor iedereen is er een mogelijkheid om lekker te komen roeien. Na afloop zal er een barbecue worden gehouden waarna iedereen die wil door kan naar bijvoorbeeld de Mr. Gay verkiezingen op het Rembrandtplein die avond.

Het is de bedoeling om op deze dag met een grote groep mensen te sporten van welke geaardheid dan ook. Een ideale manier dus om samen met je vrienden en vriendinnen (hetero, homo of lesbisch) een mooie sportieve middag te beleven in Amsterdam en een keer de stad op een andere manier te bekijken.
promotieflyer Rowingpride met afbeelding twee roeiers en boot, klik op afbeelding om flyer te downloaden
De Rowingpride wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers van diverse (studenten)roeiverenigingen. Er zijn geen aparte homo verenigingen bij het roeien, maar de roeisport staat wel volledig open voor iedereen. In het kader van de Gay - Straight alliances zijn de verenigingen daarom erg blij een dergelijk evenement te kunnen organiseren waar we kunnen laten zien dat samen sporten gewoon is.

Geef je nu individueel of als ploeg op om mee te doen aan deze mooie dag op www.rowingpride.nl.